Nieuws

Wereldstad Vastgoedzorg de RGS asseTTool

Gaan we een complex groots renoveren of passen we aan bij mutatie? Zetten we herontwikkeling in op technische of financiële overwegingen? Wat is de nieuwe bedrijfswaarde na investering in duurzaamheidsmaatregelen? Of kunnen we beter investeren in veiligheid en leefbaarheid?

 

Wereldstad Vastgoedzorg geeft met complexkaarten heel snel inzicht in de effecten van verschillende scenario’s. Zo helpen we bestuurders en asset managers van corporaties bij het inzichtelijk maken van verschillende beleidskeuzes zodat ze hun sociale vastgoed integraal kunnen (door)ontwikkelen.

 

 

 

WERELDSTAD VASTGOEDZORG HELPT CORPORATIES BIJ INTEGRALE ONTWIKKELING EN ONDERHOUD VAN SOCIAAL

 VASTGOED

 

 

NOM certificaat is een feit

Door middel van "slimme" plug ins als onderdeel van het energetisch concept wordt niet alleen ruimte maar ook licht toegevoegd. Hiermee gaat het concept hand in hand met toename van het comfortgevoel. 

EnergyHouse is een consortium met Mampaey, Smits vgz, DPA Cauberg Huigen, Comfortgevel en woningcorporatie Havensteder.

Als Ketelmanager ben ik nauw betrokken geweest onder begeleiding van de Stroomversnelling koop bij de realisatie van deze innovatie op het gebeid van duurzaamheid. Het NOM concept heet " warmte zaaien warmte oogsten" en is vernieuwend omdat het natuurlijke opwarming gebruikt om de woning te voorzien van directe warmte of de opslag daarvan, middels een ingenieus kleppen systeem. 

Opnieuw succes met een keten, dit maal met een technische innovatie. Keten Kracht behaald eerste prijs  met unieke en gedurfde uitvraag


KetenKracht wint,  als ketenmanager ben ik hier trots op. Enthousiaste en het " Woonwaarde" model gaf de doorslag. KetenKracht is een samenwerking tussen de Mampaey installatie bedrijven, Hartman totaal onderhoud, Cazdak dakbedekkingen en de Koers onderhoudsgroep. 


iMtrots behaald eindronde flat met toekomst van Mitros

iMtrots door in de eerste en tweede ronde van de prijsvraag van Mitros de flat met de toekomst. Als ketenmanager van iMtrots een samenwerking tussen de Mampaey installatie bedrijven en de Rendon onderhoudsgroep heb ik hier belangrijke bijdrage aan geleverd. 


De Mampaey installatie bedrijven behalen VGO keur 

Als VGO adviseur begeleid ik organisaties naar het VGO keur (het certificaat voor vastgoed onderhoud). Mampaey is het eerste installatie bedrijf dat als autonoom installatie bedrijf dit certificaat heeft behaald. Natuurlijk ben je daar als adviseur trots op. Mijn verbondenheid met Mampaey is groot nu gaan we voor het hoogst haalbare, het vastgoed adviseur schap, zeker nu klimaat installaties steeds belangrijkere worden in het behalen van comfortabele duurzaamheid.